Бургас ул. Александровска 111
Търговски център "Алекс"

+ 359 889 220 448
naturdiet@mail.bg

За нас

ИСТОРИЯ
Натурхаусгруп е група предприятия представени в сектора на здравословното хранене и диететиката, с уникалния си бизнес модел базиран на „Методът Натурхаус“. Произвежда широка гама продукти и притежава собствени канали за дистрибуция.Над 20 години Натурхаус учи своите клиенти да се хранят правилно и превъзпитава техните хранителни навици, чрез уникалния си метод за загуба и контрол на теглото, това се гарантира от над 4 000 000 доволни клиенти
В началото Натурхаус е създадена през 1986г., като част от Килувагруп собственост на Дон Феликс Ревуелта. След години работа в сектора на здравословното хранене и диететиката той забелязва необходимостта  на испанския пазар от компания, специализирана в здравословното хранене и диететиката, но с различни методи и начин на работа от познатите до сега. Целите на компанията са да превърне сектора в професионален и да разработи бизнес модел, който може да функционира като франчайз система.
След либерализацията на испанския пазар през1992г., Натурхаус отваря първия си магазин в гр. Виктория, малък град в северна Испания. След този магазин се отварят още магазини из цяла Испания. След постигнатия успех на вътрешния пазар през 2000г. Натурхаус отваря първия си международен магазин в Португалия. Днес след повече от 20 години в системата на Натурхаус работят над 2000 магазина в 29 страни по света. Сега марката NATUR HOUSE е известна и призната на световно ниво.

НАШИЯТ БИЗНЕС
Мисията на Натурхаус е да промени хранителните навици на своите клиенти,да им помогне да постигнат желаното от тях здравословно тегло и да го задържат.
Нашият бизнес модел се базира на уникалния и различен метод „методът НАТУР ХАУС“.
Този метод комбинира  продажба на хранителни добавки  с персонални безплатни консултации от  квалифициран специалист по здравословно хранене на Натурхаус.
„Методът Натурхаус“ е приложен в всички центрове на компанията.
Организация на компанията:
•    Центрове „Натурхаус“ собственост на компанията, научни лаборатории, фабрики за производство на хранителни добавки в Полша и Испания, фабрика и лаборатория за производство на козметика. Обучителен център за служители и франчайзингополучатели .
•    Франчайз центрове „Натурхаус“
•    Мастер франчайз компании във всички държави където е представена марката „Натурхаус“, отдаващи франчайз на трети лица. Мастер франчайз компаниите се грижат за интересите на франчайзингополучателите и централата собственик на марката „НАТУР ХАУС“.
Нашите продукти се класифицират в три категории:
•    Хранителни добавки произведени на базата на растителни екстракти подпомагащи различните метаболитни процеси в организма.
•    Диетични храни и храни с намалено калорийно съдържание.
•    Козметика и продукти за красота
Собствени канали за дистрибуция на продуктите, гарантиращи доставките до нашите партньори

КЛЮЧОВЕ НА УСПЕХА
Мисията на Натурхаус е да научи хората да се хранят правилно и да подържат своето здравословно тегло и да се превърне в лидер на пазара на хранителни добавки в страните където е представена компанията.
Нашият успех се дължи на стриктното спазване на правилата за етика и коректност. Икономическият прогрес на компанията се дължи на нашите служители, които се обучават постоянно да спазват правилата за коректност и етичност. Натурхаус е социално и екологично насочена компания.
Нашите основни ценности са:
ЧЕСТНОСТ: Всички служители и партньори на Натурхаус стриктно спазват законите,кодексите, вътрешните правила и регламенти. Те работят максимално прозрачно и честно.
ЛИДЕРСТВО: Нашата цел е да бъдем лидери на всички пазари където е представена компанията. Нашият екип е сформиран от високо квалифицирани хора, стремящи се към максимални резултати и пълно удовлетворяване  на клиентите.
ПРОЗРАЧНОСТ: Натурхаус има политика на пълна прозрачност, като поддържа постоянно отворени канали за комуникация,за да  гарантира на  своите партньори пълна, вярна и навременна информация.

ДИНАМИЧНОСТ: Натурхаус е географски диференцирана компания, способна за бърза и навременна адаптация към условията на работа във всяка страна където е представена.

ПРЕВЪЗХОДСТВО: Нашият приоритет е да се осигури най-високо качество на обслужване и удовлетвореност на клиентите.
ГРИЖА ЗА ХОРАТА,КОИТО РАБОТЯТ С НАС: Натурхаус е компания, която се грижи за професионалното и личностно  израстване на своите служители, защото счита, че те са един от основните и активи.

НАГРАДИ И ПРЕПОРЪКИ
Компанията Натурхаус е печелила много награди през 20 годишната си история. „МЕТОДЪТ НАТУР ХАУС“ е включен в учебната програма на един от най – престижните бизнес университети IESE.
„Top 100 GlobalFranchesesReport“ трето място за Испания и девето за Европа за седма поредна година.
Голямата награда “FranquiciaCoupdeCoeur”.за 2014г. на френското бизнес списание „ L´Express“
Награда за най–добър мениджър на франчайз система за 2013 г. е присъдена на изпълнителния директор на Натурхаус Франция от „ClubEuropeodeDirectoresdeRedesdeFranquicias (CEDRE)“.
Второ място за 2011г. в испанската ранглиста за петдесетте водещи франчайз марки.